konec
Co stojí záchrana lidského života,
který vyhasíná?
úsilí lidí
a lidská snaha, když marná je.
K čemu je žít, když všichni zradili
každý sám sobě
hrabe si píseček,
nehledí rovně.
Žít mě už nebaví,
kde jsi můj Bože?
přichystej Ty mě
ustlané lože.
Usnu a nevstanu
zůstanu spát
věřte mi, já měl jsem vás rád.
Komentáře (1)
Komentujících (1)