Poslední záchvěvy motýlích křídel
posílám po síti,
odpusť, mi lásko má,
odpusť mi na chvíli.
Křídla mám zemdlelá,
srdce mě bolí,
květiny nevoní
tak jako v loni.
Všechno se jiné zdá,
já nevím proč.
Napiš mi zprávičku
pověz mi slůvek pár,
ať už jsou třeba zlá,
stůňu já láskou
já už jsem taková
...chtěla bych čajíček pro tebe namíchat...
z bylinek hojivých (teď je jich plný sad)
na stolek prostřít sluncem ubrus voňavý,
možná i dušičku zlehounka pohladit... :o)