Andílek zkázy
Anotace: taková normální básnička
Mít křídla bílá,
vzlétnout k nebesům,
rozdávat štěstí,
podobat se úžasům,
být krásou nesmírnou
se smrtí na rtech,
užívat rozkoší
v nocích i ve dnech.
Být malým andílkem,
rozsévat zkázu,
mile se usmívat,
hanobit krásu,
zabíjet iluze,
být poslem beznaděje,
vlahý vzduch vdechovat
tak jako v létě.
Komentáře (0)