Tak jako mnozí přispivatelé na literu se dusí zkrvavení navzájem, ačkoli by se měli spíše dusit v objetí.
To je jako u dětí...
05.05.2006 09:15:00 | Petr Miroslav
Valka je hodne tezke tema na psani i ja jsem na to kdysi psal neco......Ale musim uznat,ze je v tom napsana pravda......Solidni dilko...
03.05.2006 22:46:00 | Nola77
Nevím, proč jsem si vzpomněla na film Obchodník se smrtí...v básni je velká pravda!
03.05.2006 21:28:00 | Keilanne