Anotace: pro Falca:uvědom si příteli, že nikdy nic není podle tebe! a uvědom si kdo jsme a kým jsme byli! pak pochopíš....co odmítáš. ale čas nevrátíš zpátky....
Musela jsem si to par krat precist aby mi nic neuniklo.Myslim ze Tva slova maji vahu uz jenom proto ze vim, ze jsi to opravdu zazila, ze to tak opravdu myslis... hned jak mi prestane blbnout pocitac, dam ti 80.
04.05.2006 21:19:00 | Bajík