Bez názvu
BEZ NÁZVU
Neumím se zeptat
Neumím přijímat cokoliv
Neumím šeptat,do kýblu řvát a nadávat na svět.
Neumím reptat,v kýblu se potácí moje ranní budoucnost.
Děkovat jemu.
Děkovat někomu,odpoutat se od světa kýblů a neumění.
Děkovat a děkovat,…
…a tuto chvíli neumím podat žádné vysvětlení.
Komentáře (0)