Jsem
Jsem vyhaslá sopka
vulkán bez kamení
jsem vyschlá říčka
kde pramen není
jsem jenom žena
která touží
jsem jenom bytost
co se souží
jsem rozkvetlá louka
bez kvítí
jsem slunce
které nesvítí
jsem.....
...bez Tebe nejsem
Komentáře (5)
Komentujících (5)