souhlasim s Tanickou,
nekdy je fakt lepší osud, když princeznu sežere drak :o)
mě se to moc líbí
dík za komentík
05.05.2006 12:48:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
ahoj, mně se líbí - strašně moc. Má atmosféru, sice je tam podle mě pár chybiček, ale třeba to chybičky nejsou, když jsou jen dle mého mínění, takže ... :o)
04.05.2006 11:28:00 | Nausika