"protestsong"? Vůbec to tak nemělo bejt myšlený. Je to jen jako takovej shrnutí posledních měsíců. Pamatuju se, že si moje sestra začala pouštět Mozarta. No na ní ta jeho hudba působí kladně. Asi to tou hudbou nebylo(takže to nezačalo Mozartem :)), ale shodou náhod se mi v tu dobu nějak začal hroutit život.Vyšla jsem z aktivity, jsem ráda,že jsem z toho venku. Hrozný to bylo. Teď už je to lepší. Zas něco alespoň dělám.
09.05.2006 14:10:00 | frangir
..dobrej protestsong..jako báseň se mi to moc nelíbí...zní to dobře, je to tragické(smutné)....dám 60..p.s:snad nemá svět/život jen šedou a černou barvu...
04.05.2006 22:14:00 | Mab