Jenže jen ten podběl jediný
má pro mě význam veliký
jen podběl ten
mi byl z lásky přisouzen
05.05.2006 23:55:00 | mamina
Huš, babo!! ;o))
Proč se životem by ses loučila?
Mrkni na louku - pampeliška se rozvila!
A přestože jeden podběl odkvétá,
dalšího kvítí kolem!! Míříme do léta!! :o))
05.05.2006 11:33:00 | Cecilka