DŮM ZLÝCH SNŮ
Samota stéká po zdech
Po zdech tmavých a zasmušilých
Smutek obchází kolem
Kolem starých zničených věcí
Dřevo padá ze starých střech
Ze střech rozbitých plných děr
Vítr se točí uprostřed místností
Uprostřed místností zlých a smutných
Prázdnota se po zemi plazí
Plazí se pomalu ale jistě
Celý onen dům zlých snů vydává zvuky
Zvuky samoty smutku a zároveň prázdnoty…..
Komentáře (2)
Komentujících (2)