Poznala svět
Věřím na náhody a taky na lásku.
Zvláště na sladké sny z pod křídel bělásků.
Věřím na nebesa co podpíraj andělé.
Věřím, že v soudný den všichni se sejdeme...
...a její duše teď vytéká z těla.
Poznala svět. Jen chvilku se chvěla.
Pod jeho rukama trhaná na kusy.
Když skončil kopnul a plivnul si.
Roztrhlá blůzka, sukýnka od hlíny.
Uvadlá lilie co bývala bez viny.
Stočená v klubíčko polyká slzy.
Poznala svět. Tak brzy ach brzy.
V náhody nevěřím a taky na lásku.
Zvláště na sladké sny z pod křídel bělásků.
Ze smoly slzy mají padlí andělé.
Ty nesmyjem z rukou než ze světa sejdeme.
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Winnacott
Komentáře (3)
Komentujících (3)