- bez názvu - šest -
Dosti bylo řečí
Nemám rád tmu!
Ať už je tu čin
Pochybení
Chybení
Chudění
Na zemi jsou lidé
Tucty milionů
Na hromadách
Taková krásná lahev
V ní
Pivo
Toť krásné
Krásnější než dívka v černém
Nechci tu být
Nechci tu být
Nechci tu už ani chvíli
Být
Den je sen
Sen je můj den
A v tom snu
Budova
Vprostřed
Slunečního kraje
V chodbách
Plíží se čerň
V krásných podobách
Sleduji den co den
Jaký je můj sen
Cigareta po ránu
Vdechujte kouř
Až poznáte
Že lepší než hrnek mléka
Je dlouhá bílá tyčka
Komu visí obraz na zdi
Ať je mlád
Ztratil jsem se v tom všem
Silné
Ach
Silné pivo mám rád
Víno jak by smet
Otřepanost
Fráze
Mám rád, jo jo jo
Je to tak
Tohle mám rád
Fráze
Žvásty, heky, plky, skřeky
Hrká ve mně
Nehledat
Nic
Tady
Je
Taky možnost
Hlen
Mám v krku hlen a nejde ven
Z toho všeho
Co je tu
Mám v krku hlen a nejde ven
Komentáře (1)
Komentujících (1)