Bujaré Vykoupení z neBe
Číše s plamenem
rozlitá na tvém těle
zanechala bolest
nový život se ti z těla dere
kolikrát jsi plakala
za duši mě tahala
cannabis trhala
a pak ses smála
nehledej vykoupení
hříchů na tričku máš dost
tohleto představení
není jen pro radost
kropíš mě vodou
asi je svěcená
už nikdy nepůjdu
nepůjdu do pekla
tak už se nesměj
a než krev odteče
už mě jen líbej
vždyť už jdem do nebe
do nebe
do nebe
D O PEKLA!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)