Příchozí zpráva
Anotace: někdy stačí tak málo
Lahvička jedu na stole stojí
stačí ji pouze otevřít.
však zůstavá otázka nezodpovězená,
zda pouhé slovo může otrávit.
Chceš lahvičku tu použít,
jedu si do kafe dát,
nebo ti může posloužit
věta vyslovená.
Každé slovo do srdce bodá,
každičká hláska zabolí,
není třeba jedu
zvládneš to hravě
se zprávou právě příchozí.
duše tvá nebude ušetřena
jez jedu, bez lásky,
stačí jen věta vyslovená
a můžeš jít do věčnosti.
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)