Touha
Anotace: Jsem platonicky zamilovaná....
Chci být jeho jediný sen,
Ve stínu jednoho posledního stromu,
Nebýt jediný den,
Vznášet se v oblačném domu.
Být opiovou kráskou,
Kouřovou láskou,
Z dýmky prach
A tygří strach.
Dohánět ho k šílenství,
Jak netknuté panenství.
Komentáře (1)
Komentujících (1)