Ahojky tady Krikloun, prozradím ti tajemství, já jsem zároveň i ten , kterému jsi psala, že na delší věci nemáš talent. Jsem ten, který napsal báseň O celibátu a nebo tu dlouhou věc, co se ti líbila Pohled zpátky. Pokud si myslíš, že na tu školu co jsem ti doporučil,nemáš, tak se hluboce pleteš. Já na ni studuji. A pokud porovnám moji tvorbu s tvojí. Tak si říkám, že by jsi to měla zkusit, alespoň kvůli širokému rozsahu témat, který ty rozhodně máš. Popřemýšlej o tom. :-)
19.06.2006 10:20:00 | Krikloun
hmmmm, ty rýmy mi přijdou tak nějak bez rytmu nemyslíš???? námět je moc pěknej ale někdy jsou tam tak zoufalý snahy o verš...a taky se to špatně čte...neplyne to přes jazyk....nechtěla jsem ti to tak zkritnout ale jsem ráda upřímná tak se nezlob...
24.05.2006 08:54:00 | Svatka
Však hynouli stromy
pak víly s nimi hynou
až všude budou jen domy
bude svět pustý - naší vinou...
21.05.2006 12:15:00 | Obyčejný básník
Jop cte se to opravdu skvele...ses taky takova vila co...klasne:o))
11.05.2006 23:08:00 | Lady Celebrian