Anotace: možná tak nedělní chvilka poezie. přiznávám,že skoro blbost plná laciných rýmů.
Noc/moc mi nevadí(pokud se neopakuje v básni 10x,což není Tvůj případ).Laciné rýmy jsem tu nenašla, zato pár osobitých metafor.U mě za 100.
09.05.2006 10:10:00 | Branwen1
ostatní už všechnomřekli,přece nebudu opisovat....to se nedělá...ale opravdu..líbí...za 100
07.05.2006 20:19:00 | Harr
noc/moc.... jinej lacinej rym jsem nenasel (a hledal sem dlouho)
Jinak. Malo ktera basen ctu trikrat. Myslenka a jinotaje a primery jsou dokonaly. Moc me tahle basen zaujala.
07.05.2006 15:51:00 | Tomáš Ektus