Anotace: ... jen přihlouplá myšlenka...
Ach jo...
Proč se mi zdá, že v osnově jakéhosi mého osudu zapsal pan Čas jen a pouze Přání a na příběh pozapomněl...
:(
100
07.05.2006 20:10:00 | Kristýna M
Chvíli příběh a chvíli přání a potom odznova - tak by to bylo krásné: očekávání a naplnění, prožívání a toužení.
07.05.2006 19:16:00 | Hary_nš