Život je velký dar
Den každý vezmi vděčně,
který ti život dá,
na světe, nejsme večně,
život je velký dar.
Když o přátelství a lásce sníš a dožiješ se zrady,
pro lék si jdi zas k lidem blíž,
jen neutíkej z řady.
Vždycky se máme za co bít,
i když si mnoho stratil
Vždycky máme pro co žít,
co druhým štěstí vrátí.
Člověk by vlastní srdce svoje,
učinil jenom pouhým strojem,
nikoho, kdyby neměl rád.
Komentáře (3)
Komentujících (2)