Anotace: ... něco, co se vlastně ani nestalo ...
něco, co se vlastně nestalo...
však znepokojuje mne fakt
jak lehce by se mi to mohlo stát...
moc pěkně napsané
07.05.2006 22:42:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
"A proto odpouští má láska mému koni
na cestě od Tebe tu jeho loudavost"
... už pana Shakespeara trápila nutnost odjezdu a nechtělo se mu ...
Krásné odhodlání v poslední sloce ...
07.05.2006 22:39:00 | Hary_nš
Mne prijde byt zajimava a moc krasna, vis... takova i trochu temna... To se mi moc libi.
07.05.2006 22:04:00 | BlackTangerine