Řeč mocných
Anotace: aneb poselství vládců.
Slovo plane, krví se oplétá
slza skane, do snů se zaplétá
hloh pláče, na potočním břehu,
panáka skáče, letos spadlo sněhu
na srdce a na city
Hranice zahoří, a slova spálí,
dým vyskočí, dolů havran kálí
příkazy a rozkazy, co dělat se má
pokyny a zákazy... Co dělat se má?
V popelu pravdy...
Komentáře (1)
Komentujících (1)