Bílá voda
Anotace: co je vzácnější?
Mé srdce žalem smáčené
má duše citem spálená.
Voda tekoucí po mém těle
kapky stárnoucí po dopadu na zem.
Krásně čistá padá k zemi
z výšek mytá nebem ,tělem.
Oheˇn zmítá ,plamen hoří
moje tělo kapky prosí.
Horkost vody v těle pálí
něžnost ženy a mysl v dáli.
Obě pěkně to tělo měli
ohen hasil touhu ženy.
Voda bíla vzala ohen
měla příslib krásne lásky.
Plamen vzal ,co čisté bylo
Někdo jiný bílou vodu... pije.
Komentáře (0)