Anotace: Říkal jsem si, že se už nebudu svou tvorbou dotýkat aktuálních událostí, že mi to nesedí, ale někdy se prostě stane něco tak neuvěřitelného, že to prostě zasahuje až pod práh těchto mých předsevzetí...
Jediné, co ze sebe mozek bez obsahu vydá, není zvuk,ale signál svalům ruky,která svírá pendrek...Nechápu,jak může vůbec existovat demonstrace fašistických pohrobků s policejní ochranou..i když v téhle zemi by mě to asi překvapovat nemělo.Martine,velmi dobře napsané a přestože přijdou jiné aktuální události,pokaždé ,když si přečtu Tvou báseň, vzpomenu si...
09.05.2006 09:31:00 | Branwen1
Nejsme hluší a slepí, abychom nereagovali na něco, co nás navýsost pobouří. Vystihl jsi to!
09.05.2006 07:53:00 | Krtica