Anotace: název mluví za vše..věnováno všem smutným lidem....
styx: lol,chybka se vloudila, melo byt:
pro TEBE bych ho klidně vysál..;-)
09.05.2006 21:40:00 | disorganized chaos
styx: proto bych ho klidně vysál....jen aby už se neopakovalo "to tamto"..(omluva ostatním, ale tohle je trochu interní věc...) a ty víš, co myslim..!
MTR:-*
09.05.2006 21:31:00 | disorganized chaos
epona: děkuji vřele, od takového Esa jako jsi ty se to cení trojnásob..tvé básně se mi opravdu líbí..něco z tebe bude..:)
09.05.2006 21:31:00 | disorganized chaos
Broučku? To jsi psal pro mě? :)
Kobře jed nevysávej ona ho potřebuje.....
mám tě ráda...
09.05.2006 19:44:00 | Styx666
"Z úst vysál bych jed i kobře"..........no tak už jenom za tenhle obrat ti dám stovku, i když za celou báseň bych ji asi nedala, ale tohle mě prostě dostalo do kolen. Krásné téma.
09.05.2006 09:26:00 | Epona