Anotace: 30.4./1.5.2006 Zrovna teď mám chuť popřát tu dobrou noc, co za pár hodin bude, všem, co tady odsud znám. Protože přát všem, co sem píšou, by bylo falešný. Tak než půjdete spát, vzpomeňte si.
Jo. Pro všechny, co si čtou mý básničky a píšou mi k nim komentáře. A tak naopak. :) A těší mě, že se nad nima někdo zamyslí. :)
10.05.2006 13:18:00 | frangir
zrovna dneska jsem nad tebou přemýšlela... víš, zas máš hromadu básniček, u kterých nemáš můj komentář. A už vím, čím to je. Vidím třeba pod básničkou tvůj nick, zapamatuju si, žes sem něco dala, ale nepřečtu, řeknu si, že později... - je to proto, že u tebe musím přemýšlet a nejde jen tak všechna ta slova odbýt. Taaakže... já ve volné chvilce určitě přijdu na návštěvu ;)
ale tuhle jsem si pro změnu vychutnala a je o5... víš jaká, viď? :)
09.05.2006 17:15:00 | Nausika