Anotace: Tahle báseň je hodně uzavřená a bravo těm, kdo ji pochopí..o otom někdy básně jsou a mě na nich to tajemno přitahuje..:-)
Jee ahojda luciasku,no je vidět,že sem tady už dlouho nebyla a hnedka něco novýho...Ale v neděli sem byla a neviděla sem tě, japato japato?...No příznám se,že se mi to líbilo,ale nepatřím k těm šťastnejm,který porozumněli :)
22.05.2006 12:07:00 | petulinka :)
jee wee!:-)hmmmm,dobra budu pilovat,thank you very much..a za komentare neni za co,dobri literarci se proste musej ohodnotit,:)maj se
13.05.2006 09:38:00 | Luciasek
možná že bys to mohla spíš napsat jako prózu... jsou tam prvky, které se mi dost líbí, ale chtělo by to dopilovat.
A díky moc za komentáře :-)
12.05.2006 22:16:00 | wee
Je to trošku zmatený a takový nesourodý...asi jsi si potřebovala rychle vylít srdce :o) Tak jenom 80.
12.05.2006 09:59:00 | Cetus