Geniální, skvělá, úžasná...Čím víc toho od tebe čtu, tím víc jsem přesvědčená, že se z tebe stává Velký básník.
01.09.2008 19:10:00 | Princezna.Smutněnka
výborná,protože to všechno vidim..a líbí se mi ty jednotlivý obrazy, jako bys seděl na ulici a psal,co vidíš..jako by ses zajímal o to,cos viděl,slyšel,cítil,vnímal..
btw:a s tím parfémem - jestli tam je,vlez si tam sám,já píšu spontánně a na dokrášlovací metody dá se říct dlabu..
29.04.2007 09:44:00 | veronika
lepení je zvláštní technika, zejména když lepíš sám sebe...
14.05.2006 17:55:00 | Janele z Liků, zvyků vzlyků...
zamerem bylo sdeleni..forma si prichazi bez pozvani,slo mi o tu usmevnost a prilepilo se k tomu par obrazku..rad si slepuju:)
13.05.2006 14:33:00 | Art Brasi
Poetismus, ryzí začátek, obrazy se v hlavě střídají až k srdci, podprahová, to byl záměr?
13.05.2006 00:02:00 | Janele z Liků, zvyků vzlyků...