Síla perel
Anotace: A něco ze symboliky
Síla perel
Perlami těhotné mušle
na mořském dně dřímají
až si pro ně někdo pošle
Podívej se na ty nahé krásky,
dívky milostným kouzlem opájí
ten mlčenlivý symbol lásky
Dokonalé tvarem a matnou bělostí
jako dítě v těle matky
Tvrdé a neměnné svou nesmrtelností
Drahocennost dech ženám tají
Perly spjaté v náhrdelník
neobvyklou sílu mají
Takové perly jsou…
Tajemné
Komentáře (3)
Komentujících (3)