Leť
Anotace: klopýtej, pospíchej, mraků se dotýkej..
z tajů tvých pavučin
lítat tě naučím
zvedni paže
zkus si odpustit
tvých smutků stráže
můžeš rozpustit
naber do plic
vzduch z mokrých mračen
čím dál víc
gravitací méně tlačen
vyskoč na horu
nebe z mramoru
vznášíš se nad koruny stromů
nad telegrafní dráty
nad střechy domů
a v Tobě zisky, žádný ztráty
dělej cokoli, to v nebi smíš,
a já vím, že až mě mí křídla zradí,
zas ty mě lítat naučíš..
Komentáře (3)
Komentujících (3)