Zpověď
Anotace: ...nemám co bych dodala...
Drahá Matko Boží
odpusť mi mé hříchy
ať všechny na prach shoří
a navěky jsou zapomenuty.
Pro vše,co jsem žila
bylo my odebráno
mé dítě jsem zabila
další,které k nebesům vzhlédlo
a bylo pochováno.
Drahý odpusť
snad bylo to tak dáno,
Drahý odpusť
snad bylo nám to v osudu psáno.
V chladné zimě kostela
očišťuji svou duši,
před bohem jsem se modlila
aby to malé našlo cestu k andělům
a nepoznalo krutost světa,
našich všedních dnů.
Komentáře (1)
Komentujících (1)