Vánoční Akademie
Anotace: tohle sem složil na vánoční besídku, která je zítra
1.
Sekunda vás všechny vítá
Na vánoční besídce,
I když občas zlobí a v problémech lítá
Pobavit vás dneska chce,
Usaďte se , uklidněte
Dejte šanci vašim dětem,
Tanec plný extáze
Božská těla uvidíte,
Podlehnete té kráse
A dobře se pobavíte,
Mě tu ještě uslyšíte.
2.
Tanec plný extáze
Proběhl bez nesnáze,
A teď přijde pohádka
V níž hrají vaše děťátka,
7 krásných sněhurek
Trpaslík je sám,
Kdo by tohle jenom řek
Já to trošku jinak znám,
Tak už nechám řečí
Než skončíte v křeči.
3.
Sekunda vám přeje
Ať na srdci vás hřeje,
Hezké svátky,krásný rok
Na silvestra sektu lok,
Snad se sejdem napřesrok…
Komentáře (2)
Komentujících (2)