Anotace: jedna lehce depresivní...............ale už vím proč...mám je ráda,holomky:)
Jo, jo.. rodina je rodina ... i když nefunguje úplně bezchybně... pěkná ...
21.05.2006 12:09:00 | Obyčejný básník
nemam slov..proste ne...fakt je to tak..mno rika to vse..alespon ja tam vidim sve..
11.05.2006 23:10:00 | Lady Celebrian
První a poslední sloka mi příjde plná otřepaných rýmů, zato ta třetí je absolutně výborná. Podtrženo sečteno hodnotím celkově jako dobrá.
10.05.2006 23:39:00 | Miskitka
Nezbývá nic jiného, než souhlasit s komentáři :o) Opravdu, moc dobrá :o)
10.05.2006 21:54:00 | ZZuzkAA
málokdo umí tu rozporuplnost v sobě definovat tak, aby jí bylo cítit v každém řádku. Druhá sločka mi malinkato drhla, ale za plnou pro pocity, které mi sevřely nitro... umíš:-)
10.05.2006 21:01:00 | Buližník