Nějak se do toho nemůžu ponořit, snad mne trochu ruší rýmy, nevím. Ale není špatná.
11.05.2006 16:24:00 | JardaCH
Líbí se mi vždycky tyhle básně, v nichž je nějaké smíření. Nač taky v sobě dusit hněv? Vždyť člověk by měl být rád, že směl něco prožít. A že to skončilo? Co na tom záleží...
11.05.2006 09:09:00 | Keilanne