Růžové záhony podél cest
Dala jsi mi růže
a já si přál radost světa
Dar je pouto
a já rozprostřel tvé růže po Světě
tvůj úsměv však zmizel
z tváře louky
A bavili se o tom,
jestli se lidé vracejí
nebo zůstávají
a on říkal,
že by se asi vrátil
možná by se vrátil rád
chceš, aby až budeš umírat
držel tě někdo za ruku?
Vskutku podivná otázka
A rozsel jsem květy tvých růží
po všech loukách
ale ona tak upjatá na své dary
a snad podala mi přece
jablko na dlani
skrytá v záři květin...
Komentáře (0)