Anotace: ..byla jsem svědkem slovní přestřelky..a připadalo mi to roztomilé ji zbásnit :o))
máš máslo na hlavě
a u zadku ti koudel hoří
zákaz jíst fazole!!!
případný výbuch ničí, boří...
:o)
11.05.2006 20:06:00 | Mourek
A mazej mi utřít obrazovku.. slyším to jak Kecalův part z prodaný nevěsty.. :-)
11.05.2006 14:07:00 | Buližník
Je obdivuhodné, jak dokážeš udělat z prdu kuličku, teda básničku. To je pochvala, abys tomu správně rozuměla, přítelkyně.
11.05.2006 11:31:00 | JardaCH
Kochám se... tou tvojí rozvernickou dovedností...
bahním si... jak ten, co potřebuje to k radosti...
čvachtám se... jak mimčo ve vaničce s vodou...
dopřávám si... obklopení rošťáctvím a pohodou...
:o))
11.05.2006 10:59:00 | Cecilka