Anotace: ... .. .
já ti nějak nevím, proč tu píšes takové kraviny? Ani číst se to nedá, prostě je to úplně na ho**o:) za 100 :) (to je moravský humor děti)
11.05.2006 19:59:00 | Trapné děťátko
Po delší době zas něco, co mě fakticky upoutalo. Já když ji četla, tak jsem měla náladu jak před bouřkou :).
11.05.2006 19:05:00 | Nausika
znám ten pocit beznaděje a sklíčenosti.... lépe bych to nenapsal.. :-)
11.05.2006 13:16:00 | Buližník
Taky pozdravuju "metafyzika" - i Tvou bloudící duši - ať ji světlo majáku zs zavede zpátky z takových toulek, které sice nepochopím, ale vítám jemný dotyk Tvé představivosti.
11.05.2006 11:37:00 | Hary_nš