Úvaha o dešti
Anotace: ...pohled z okna?...Také ...ale především je to o tom, že vždycky se dá na všechno dívat ze dvou stran :o)
Díváš se z okna
Prší
Ptáš se sama sebe
jestli máš ráda déšť
Záleží na tom,
říká jedno já:
Déšť smývá špínu
a zaschlé trápení
přináší vláhu
čistí vzduch
ASI ANO!
Záleží na tom
říká to druhé:
Máčí motýlům
křídla
nemohou pak létat
přináší smutek
podobá se slzám
ASI NE!
A pak jedna velká studená kapka za krk ...VYBERTE SI!
Komentáře (0)