Bloudění
Anotace: Nekonečný koloběh
Kolikrát vstanu,tolikrát budu zardoušen,
pařáty rozsápán a v duši znesvěcen
Zaživa upálen,zahrabán do hlíny
a zase vykopán křepčit tu s živými
Koloběh bez konce,co nezná začátku
Všechno už umřelo a znovu jde pozpátku
Stigmaty začmárán v rozlehlém výběhu
Znova jen poznávám poznané v závěru
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: mexx
Komentáře (6)
Komentujících (6)