Lidé
S rukama za zády
sedali ve školních lavicích
poslouchali pravdy i nepravdy
děj se odvíjel
podle známého scénáře
někdy méně jindy více
povyku pro nic
Tak odrostli školní docházce
našli si svoji cestu
bez oltářů i s oltáři
s hranicemi i bez hranic
Komentáře (9)
Komentujících (9)