Anotace: Nějak ztrácím chuť do života
Život mi nadělil zas rán = tedy Ti podle dlouhé slabiky nadělil "rána" - asi se Ti nechtělo vstávat, to mně ovšem také ne!
A v kterém tělesném orgánu se bude Tvůj život nacházet - to ještě sám život ukáže ...
14.05.2006 00:18:00 | Hary_nš