Anotace: Není to ta Nezvalova
No tož totok je haluz, ogaro. Vitaj. Já sem si tu zrovna vylůpnul jednu abecedovů a tož sa tady u tebe stavím, že ťa na ňu pozvu a ty na ňa také vyrukuješ s abecedů - no to je špica :) Gdyžtož sa ke mňe mrkni...zaséj sem cosik napsál. A měj sa.
23.05.2006 09:16:00 | Dr.Obék