tak šum dál...protože bez toho by to nešlo...pro některé věci prostě nejsou slova:)
13.05.2006 18:38:00 | Kyle
Š.U.M.Ě.N.K.O!!! Díky, už to vím!!! jaké je být šťastná ze života!!!
Dobře, že jsi na světě...a nezapomeň nikdy své šumění!!!
12.05.2006 12:19:00 | Mirka Hedbávná
..tak často musím hledat slova
vím, že nevelkou slovní zásobu mám.
Snažím se však (třeba i u tebe) učit,
občas jen tiše zamňoukám.
A přesto taky vím, že ti co mají,
tomu rozumí.. :o)
12.05.2006 11:31:00 | Mourek