Tohle je pro mne velmi zajímavé dílko. Má to myšlenku, z poloviny rozumím, ostatní jde trošku mimo mě, ale přečtu to ještě jednou. Nemám dnes dobrý den. Je to ve mně.
05.10.2006 20:19:00 | NikitaNikaT.
Ahoj, prosím tě jestli se účastníš srazu, potvrď na foru účast. Měj se. Jinak více info o srazu v Brně také na foru. Doufám, že přijedeš.
18.06.2006 17:28:00 | WhiteShadow
zdar! je to dobrý, připomělo mi to text ze St.Anger teda náladou. k tomu mímu: nemám klovnej nápad, píšu jen v depce. a už z toho nemám ani radost. jsem plnej rozervanej pocitů jen nevím jak to ze sebe vyrazit, tak jsem se spáchál tamto...
this is my death!!!
16.05.2006 09:56:00 | James
Máš tam všude mně namísto mě, ale taky chodím sem tam v botách! Zdar a šéne woche
12.05.2006 14:36:00 | JirkaS
pro ty,co mne znají podprůměr.ale nic lepšího ve všední dny čekat nemůžou :)) .. ps:napíše mi někdo konečně záporný komentík??? :) .
12.05.2006 14:22:00 | fiXXXer