Chaos
Chaos
Chaos a zmatek,
V hlavě mám,
Tvůj dotek
Už dávno znám.
Miluju tě,
Nebo jen mám ráda,
Tak svatě,
Jako kamaráda.
Chci vědět co vlastně cítím,
Ať lásku nebo jen pohodu,
I tak s tebou štěstím svítím,
A už nebojím se stoupat na vodu.
Normálně člověka pohltí,
A nevrátí zpátky,
Ale spolu nám nic nehrozí,
Zase budem spolu mluvit mezi řádky.
Komentáře (1)
Komentujících (1)