Listy z popela...
Anotace: pokus o poukázáni na vzrůstající submisivitu české země :(((((
Listy z popela...
Listy lípy se ohnuly k zemi
na pozdrav cizím agentům bez jména
ta lípa je hladí po hlavě větvemi
a nám kapou slzy na zvadlá ramena...
Jejímy listy bude se pyšnit jiný páv
neznajíc slova novela
na hrob jí napíšou cizácky epitaf
jež posypou lístečky z popela...
Komentáře (1)
Komentujících (1)