Ahoj...
Anotace: že by nová láska.....:D
Naše první ahoj,
Když padal nevěstin závoj.
Desítky setkání,
Nás k lásce dohání.
Sto stupňů lásky,
Na okvětním lísku sedmikrásky.
Sedmikrásek tisíce,
Seslaných na zem z měsíce.
Milionem hvězd,
Se snažím tvé srdce svézt.
Nekonečná galaxie,
Jen díky naší lásce stále žije.
Komentáře (1)
Komentujících (1)