Anotace: Básnička mé kamarádce která zradila....
Hmmm, to je vážně úchvatné čtení vzhledem k tvýmu věku - neuraž se prosím, mě taky každý podceňuje kvůli věku... Znám dobře to co tady píšeš a jen ti chci říct, že je lepší tou kamarádkou už nebýt, pak to bude bolet mnohem mnohem víc...a možná taky že tím zradíš sama sebe.
13.05.2006 15:45:00 | Isobel