Anotace: (ta anotace je spíš tak trochu výklad v tomhle případě) Ty tvoje nedosažitelný cíle ke kterým se tak rád a usilovně plazíš... a nakonec se z nich stejně stane jen další špatná zkušenost, co tě někam postrčí. A to někam úplně jinam, než jsi chtěl.