Topitelka kachniček
Anotace: tahle je jiná než je u mě obvyklé. humorný napínavý thriler s několika dějovými zvraty napsaný pro jednu kámošku k narozkám
V sobotním parnu
na břehu rybníčka
plula si po vodě
mainká kachnička
Čvachtala vúkol
nořila hlavičku
když tu na břehu
spatřila tkaničku
Byla tak vedle
z cizího předmětu
ještě ho neviděla
snad ani na netu
Všichni ji znají
jak on-line zviřátko
k cizím účtům se
dostane zakrátko
Tak plula blíž
tenhle kachní hacker
byla už blízko
snad ne ani metr
Na břehu seděla
nějaká holčička
měla blond vlasy
a dychtivá očička
„Ahoj kachničko“
pozdravila zdvořile
kachnička se lekla
„?mám snad v krvi promile?“
„Zdarec holčičko
jak to že ti rozumím
ty znáš snad odpověď
já vysvětlit to neumím“
„Již od jisté doby
kachní řeč umím
kdy traverzi pád
můj mozek ztlumil“
A tak si povídaly
snad celé hodiny
o životě pod vodou
o životě s lidmi
Té holčičce rodiče
jméno Sandra dali
a tak na seznámení
pořádně zachlastaly
Pak holčička vstala
a do kapsy sáhla
to by jste nevěřili
injekci vytáhla
Pojď blíž kachničko
a posečkej chviličku
dostaneš ode mne malinkou včeličku
jsi přece statečná
a kdo se bojí očkování
ptačí chřipce se neubrání
Kachnička uvěřila
holčičce lékaři
nechala si píchnout
injekci pod peří
A zase kecali
o netu, o chlapech
jak byly obě
loni v červnu na Slapech
Smály se smály
voda tiše výřila
pak holčička vstala
a po kachničce skočila
Kachnička pochopila
holčičky zdradu
nemohla nad vodu
ani vystrčit bradu
Panika není
však kachničky styl
a bez váhání sáhla
pod křídlo pro mobil
Rychle volá
pro nějaké posily
aby té holčičce
fasádu zpravily
V tu ránu se objevil
kačer jak vrata
v holčičce nastala
sebevědomí ztráta
Kačer dva metry
alespoň měl
a dunivým hlasem
na holčičku hřměl
„Šikanu nestrpím
tohle klidné jsou vody
poznáš hněv kačera
co na kickbox chodil
Kachnička špitla:
„ještě jsem injekci dostala“
tím ovšem holčičku
do průseru dostala
Holčička křičela:
„ty hnusnej práskači
doufám že skončíš
za pár let v pekáči
Kačer se mračil
asi se zlobí
tady dnes někdo
bude mít bebí
Kačer se napřáhl
že majzne jí po hlavě
když v tu ránu se probouzí
holčička ve vaně
Byl to jen sen
všechno je v pohodě
dala jsem si dvacet
až po krk ve vodě
Už se víc nebojí
relaxuje dál
když něco náhle
mihne se opodál
A pak to spatří
jak se tak koupe
na hladině s podivným úsměvem
se umělá kachnička houpe
Komentáře (6)
Komentujících (6)